Download onze folders

voorkant flyer 2016

ErfgoedStein de hoppenkamp grid stack 3

Meer informatie over onze Multifunctionele Ruimte DE HOPPENKAMP
die dankzij bijdragen van Oranjefonds, VSB Fonds en Kansfonds tot stand kwam.

Cultuur-historische wandeling op zondag 8 april

Wij nodigen u uit namens IVN Elsloo, IVN Stein en Stichting Erfgoed Stein, om op zondag 8 april mee te wandelen in de omgeving van Stein.

Dit is ook de eerste uit de reeks van wandelingen die de regionale IVN-afdelingen dit jaar houden met als thema "Wat zit er in de grond".

Deze wandeling gaat over goed begaanbare wegen (mits droog weer). We wandelen langs diverse cultuur-historische plekken in Stein zoals de Zonput, de kapel, de kasteelruïne, de Tater Stein enz.

Start is om 10.00 uur vanaf het Barbariniplein in Stein. <routeplanner>

De wandeling is ongeveer 6 km lang en wij zijn rond 12 uur terug, waarna wij een bezoek brengen aan het Museum van de Grafcultuur (voorheen archeologisch museum) en daar wacht gratis koffie en tevens voor de geïnteresseerd een rondleiding in het museum, met gidsen.

Tot ziens op 8 april IVN Stein.