Klik hier voor de volledige agenda >

Download onze folders

voorkant flyer 2016

ErfgoedStein de hoppenkamp grid stack 3

Meer informatie over onze Multifunctionele Ruimte DE HOPPENKAMP
die dankzij bijdragen van Oranjefonds, VSB Fonds en Kansfonds tot stand kwam.

Rabo Clubsupport: stemmen van 5 tot 25 oktober 2020

Leden van de Rabobank kunnen vanaf 5 oktober tot 25 oktober 2020 hun stem uitbrengen op vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Bent u lid bij de Rabobank, breng dan 1 of 2 stemmen uit op Stichting Erfgoed Stein want elke stem levert geld op voor de kas van onze stichting. Het geld dat wij van de campagne ontvangen willen wij graag besteden voor het opknappen en de aankleding van enkele ruimtes op de kasteelruïne. Zo willen we ook graag een luisterhoek creëren waar je verhalen kunt horen die te maken hebben met de geschiedenis van het kasteel.

Ga naar www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-west/deelnemers

Bij zoeken vult u in: Stichting Erfgoed Stein,  categorie Cultuur actief in Stein.

Alvast bedankt  voor Uw sympathieke gebaar.

Bent u rekeninghouder bij de Rabobank, maar nog geen lid en u wilt wel meestemmen: kijk dan ook op www.rabobank.nl/clubsupport hoe u lid kunt worden. Op deze pagina vindt u meer informatie over de Rabobank Clubsupport.