Fotopresentatie Stichting Erfgoed Stein

Beginnend op Woensdag 30.03.2022 - 19:00
Categorieën: Foto & Film Presentatie

Elke laatste woensdag van de maand om 19 uur vindt de maandelijkse fotopresentatie plaats in de grote zaal van MFC De Grous. De presentatie wordt aangevuld met oude filmfragmenten en muziek.
We kunnen weer maandelijks samen genieten van oude foto’s en filmpjes van “Steindenaere” met bijbehorende verhalen.
De presentatie zal verzorgd worden door ons vaste foto-presentatieteam: Jacqueline, Bertien, Hub, John, Giel, Frans, Frans, Jan en Wim
Aanmelden vooraf, in verband met registratie, kan per briefje met naam en adres op
  • Valderstraat 28 of
  • Vaarstraat 8 of
  • Heerstraat noord 51 of
  • Hoppenkampstraat 14a.
  • Of telefonisch bij: Wim Janssen 06-51891241.
Tot ziens laatste woensdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur. De zaal gaat open om 18.30 uur.

fotopresentatie maandelijks.jpg

Evenementen herhalingen