ANBI

De Stichting Erfgoed Stein is door de belastingdienst aangemerkte als ANBI stichting. Dat wil zeggen een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Om aan de voorwaarde voor deze classificatie te kunnen voldoen zijn de volgende stukken openbaar:ANBI logo

# Activiteiten jaarplan 2020-2021

# ANBI standaard formulier

# Jaarrekening 2020

# Samenvatting: Inkomsten, uitgaven, beloningen

Klik op bovenstaande links om de betreffende stukken in te zien. (PDF, openen in nieuw venster.)

Samenstelling Bestuur Stichting Erfgoed Stein, per januari 2020:

Mw. M. van Es, voorzitter
Dhr. J. Thewessem, penningmeester
Dhr. E.M.A. Gorissen, secretaris a.i., coördinator sectie PR
Dhr. J. Drubers. Dagelijks Bestuurslid, coördinator sectie Kasteel en coördinator sectie Collectiebeheer
Dhr. P. Mennens, bestuurslid en coördinator sectie Archeologie
Dhr. Chr. Pepels, bestuurslid en coördinator sectie Onderwijs en educatie