ANBI

De Stichting Erfgoed Stein is door de belastingdienst aangemerkte als ANBI stichting. Dat wil zeggen een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Om aan de voorwaarde voor deze classificatie te kunnen voldoen zijn de volgende stukken openbaar:ANBI logo

Jaarverslag 2018

Financieel overzicht 2018 en begroting 2019

Activiteitenplan 2018-2019, terugblik

# Activiteitenplan 2020-2021

Klik op bovenstaande links om de betreffende stukken in te zien.

Samenstelling Bestuur Stichting Erfgoed Stein, per januari 2020:

Mw. M. van Es, voorzitter
Dhr. J. Thewessem, penningmeester
Mw. B. Deuss-Meekels, secretaris, coördinator sectie PR
Dhr. J. Drubers. Dagelijks Bestuurslid, coördinator sectie Kasteel en coördinator sectie Collectiebeheer
Dhr. P. Mennens, bestuurslid en coördinator sectie Archeologie
Dhr. Chr. Pepels, bestuurslid en coördinator sectie Onderwijs en eductatie