Hulp bij toegankelijkheid

Archief

Januari 2016

Welkom in ons nieuwsarchief waar u gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar. Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Heemkunde
3496

Fotoavond Moutheuvel op 28 januari

Stichting Erfgoed Stein organiseert de volgende fotoavond op donderdag 28 januari, om 19.00 uur, in de Moutheuvel.Deze avond zal gewijd zijn aan het thema "Van alles en nog get oet Stein, Meers en d lees meer..

Kloosterkerkhof
6147

Pater Jacques Schreurs

Op 31 januari 2016 is het 50 jaar geleden dat pater Jacques Schreurs is overleden. Op 3 februari 1966 is hij begraven op het kloosterkerkhof te Stein. Hij is schrijver en dichter van vele geschriften,... lees meer..

Kloosterkerkhof
3956

Pater Willem Voesten

Naar aanleiding van het feit dat ruim 70 jaar geleden Nederland is bevrijd van de Duitsers, willen we graag aandacht besteden aan een van de missionarissen, die op het kloosterkerkhof is begraven. Pa... lees meer..

Kasteel
4645

Het verhaal achter....Amelie de Jaer 1837

Amélie DeJaer is 24 jaar oud, als ze haar naam in de muur van kasteel Stein graveert.....  Vier jaar later, op 2 september 1841 is ze getrouwd met de Belgische geoloog André Hubert lees meer..

Museum
2742

College van B & W geïnformeerd over Museumproject

Op dinsdag 19 januari 2016 heeft het College B&W van de gemeente Stein vergaderd op locatie, in het Archeologiemuseum van Stein. Na de vergadering is het college geïnformeerd over het Mu... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

met dank aan

Tijdens openingsuren telefonisch bereikbaar.


© - Stichting Erfgoed Stein. Alle rechten.

brainy.nl - online marketing.