Hulp bij toegankelijkheid

Archief

April 2020

Welkom in ons nieuwsarchief waar u gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar. Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws
2466

Tablets voor Zorginstellingen Stein

Overhandiging Tablets aan Zorginstellingen in de gemeente Stein door vrijwilligers van Stichting Erfgoed Stein op 27 april 2020. Tijdens een aan de omstandigheden aangepaste uitreiking zijn speciale ... lees meer..

van-nul-tot-nu
651

D’n Hoaf in Stein door de jaren heen

D’n Hoaf in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Afbeelding: Archief Stichting Erfgoed Stein 29-04-2020 door Jan Smeets, Stichting Erfgoed Stein In vroeger tijden was dit prachtig statig huis é... lees meer..

Nieuws
2496

Dia-presentatie "75 jaar bevrijding" nu online

“Het wel en wee tijdens de crisis en bezetting gedurende de tweede wereldoorlog” Een van de onderdelen van de viering van 75 bevrijding van Stein was het geven van een presentatie over de dorpen... lees meer..

Nieuws
2953

“Het heeft Zijne Majesteit behaagd ….”

Dit jaar geen smoesje om mensen naar het gemeentehuis te lokken om ze daar te verrassen met een lintje ter gelegenheid van Koningsdag. Het ging dit jaar in verband met de coronacrisis totaal anders. D... lees meer..

Resultaten 1 - 4 van 4

met dank aan

Tijdens openingsuren telefonisch bereikbaar.


© - Stichting Erfgoed Stein. Alle rechten.

brainy.nl - online marketing.