2021

Welkom in ons nieuwsarchief waar u gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar. Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.

Overlijden Jos Thewessem

We zijn enorm geschrokken van het bericht dat Jos Thewessem dinsdag 12 oktober j.l. is overleden. Sinds een aantal jaren is hij penningmeester van Stichting Erfgoed Stein. Een klus die hij met veel en... lees meer..

Resultaten 1 - 1 van 1