Hulp bij toegankelijkheid

Archief

Juni 2022

Welkom in ons nieuwsarchief waar u gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar. Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws
475

Wandelpad rondom kasteel

In juni 2022 is in opdracht van Stichting Het Limburgs Landschap de westzijde van de motte drastisch gesnoeid, waardoor vanaf het park weer een goed zicht is op de kasteelruïne van Stein.   Ook... lees meer..

Nieuws
355

Zusters en de missionarissen op bezoek

Begin 2022 werd vanuit Tilburg de wens uitgesproken dat de zusters en de missionarissen graag Stein wilden komen bezoeken. Donderdag 16 juni was het zover. De bus vervoerde 33 personen, die we in de m... lees meer..

Nieuws
285

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Chris Wolthuis

Vrijdag 11 juni 2022 heeft onze vrijwilliger Chris Wolthuis, uit handen van burgemeester Marjon Leurs – Mordang een koninklijke onderscheiding ontvangen. De aanvraag is gedaan op initiatief van het I.... lees meer..

Nieuws
278

Rondleiding in het Museum op 5, 12 of 19 juli

Rens Dormans, bekend van eerdere archeologie lezingen, verzorgt in samenwerking met Gilde de Graven, een rondleiding in het Museum voor Grafcultuur in Stein. In 2017 is het voormalige Archeologiemu... lees meer..

Resultaten 1 - 4 van 4

met dank aan

Tijdens openingsuren telefonisch bereikbaar.


© - Stichting Erfgoed Stein. Alle rechten.

brainy.nl - online marketing.