Hulp bij toegankelijkheid

Archief

December 2022

Welkom in ons nieuwsarchief waar u gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar. Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws
129

Winnaar prijsvraag Limburgs landschap

Op 7 december 2022 schreef het Limburgs landschap voor vrijwilligers een speciale wedstrijd uit. Er zijn diverse foto’s ingezonden en samen met het team communicatie zijn er twee winnaars uitgekozen.&... lees meer..

van-nul-tot-nu
116

Steinerbos, recreatiegebied met mijnverleden

Jan Smeets - Stichting Erfgoed Stein Roeivijver en botenhuis in jaren vijftig.  Archief Stichting Erfgoed Stein In de eerste helft van vorige eeuw bood Staatsmijn Maurits werk aan du... lees meer..

van-nul-tot-nu
86

Een Engels landschapspark rond kasteel Stein

Jos Drubers - Stichting Erfgoed SteinDetail Ferrariskaart 1771 – 1779. Archief Stichting Erfgoed Stein Aan het eind van de 18de en het begin van de 19de eeuw wordt de Westerse cultuur sterk beïnvlo... lees meer..

van-nul-tot-nu
87

Middeleeuws ‘Slotje’ van Stein kon niet worden gered van verloedering

Jan Smeets - Stichting Erfgoed Stein Briefkaart van huis Ter Bruggen, in de volksmond bekend als het ‘Slotje’.  — © Archief Stichting Erfgoed Stein Beneden aan de rechterzijde v... lees meer..

van-nul-tot-nu
83

Stein heeft een link met de Belgische steenkoolpioniers

Arjan van de Rest en Jos Drubers - Stichting Erfgoed SteinKasteel Stein.  — © archief Stichting Erfgoed Stein   Wie de kasteelruïne van Stein heeft bezocht, heeft mogelijk in d... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

met dank aan

Tijdens openingsuren telefonisch bereikbaar.


© - Stichting Erfgoed Stein. Alle rechten.

brainy.nl - online marketing.