Hulp bij toegankelijkheid

Archief

2023

Welkom in ons nieuwsarchief waar u gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar. Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws
53

Prijsvraag

Enige tijd geleden werd een opvallend object in een grindlaag nabij Maasband aangetroffen. Door chemische processen in de bodem zijn zand en grind als het ware versmolten met het object waardoor het m... lees meer..

Archeologie
124

Informatieve wandeling werkterrein hoogwatergeul

In samenwerking met het Consortium Grensmaas heeft Stichting Erfgoed Stein op zaterdag 11 februari j.l. een informatieve wandeling georganiseerd op het werkterrein van de hoogwatergeul bij de Maasband... lees meer..

Nieuws
115

Lezingen Maasband en het Maasbandproject

Bron: lgog.nl  ⇢Overgenomen van: historiehuismaasvallei.nl  ⇢ In vier verschillende lezingen neemt het MaasBandProject u mee naar het bijzondere plaatsje Maasband aan de Maas in de gemeen lees meer..

van-nul-tot-nu
95

Het Barbariniplein in Oud-Stein

Jos Drubers - Stichting Erfgoed Stein Huis Barbarinus in de Steeg (?) — © archief Stichting Erfgoed Stein Het Barbariniplein is vernoemd naar de familie Barbarini, die in de 18de en 19de... lees meer..

Resultaten 1 - 4 van 4

met dank aan

Tijdens openingsuren telefonisch bereikbaar.


© - Stichting Erfgoed Stein. Alle rechten.

brainy.nl - online marketing.