Hulp bij toegankelijkheid

Skip to main content

Archeologische inloopmiddag in Stein op 3 juni

Op zaterdag 3 juni tussen 13.00 en 17.00 uur organiseert de sectie archeologie een algemene archeologische inloopmiddag. We werken hierbij weer samen met Stichting Erfgoed Stein en we zijn blij dat we hier weer te gast mogen zijn. 

Tijdens deze inloopmiddag zijn er veel verschillende activiteiten te doen of objecten te zien. Het Museum van de Grafcultuur is voor bezoekers aan de inloopmiddag vrij toegankelijk. 

Stichting Erfgoed Stein en diverse heemkundeverenigingen bieden hun oude en nieuwe boeken te koop aan, daar zit vast een betaalbaar pareltje tussen waarnaar u op zoek bent. De hele collectie boeken is ook in te zien, zodat u wellicht iets kunt opzoeken. 

Vondsten

Neemt u vooral uw vondsten mee naar deze inloopmiddag, waarvan u graag meer wilt weten. Deze vondst wordt dan samen met u en Rens Dormans bekeken en krijgt u er meer informatie over. Is uw vondst in de gemeente Stein of in de directe omgeving gevonden? Dan maakt uw vondst kans om in een vitrine tentoongesteld te worden. Natuurlijk worden uw vondsten eerst conform wetgeving geregistreerd, als dat nog niet gebeurd is. 

De inloopmiddag is voor iedere geïnteresseerde gratis en vrij toegankelijk. U bent van harte welkom!

Stichting Erfgoed Stein
Hoppenkampstraat 14A, Stein

SES 3 jun art