Hulp bij toegankelijkheid

Fotopresentatie Stichting Erfgoed Stein

Van Woensdag 20.04.2022 - 19:00 tot - 21:00
Categorieën: Foto & Film Presentatie

20 april vindt de maandelijkse fotopresentatie plaats in MFC De Grous. De presentatie wordt aangevuld met oude filmfragmenten en muziek.
We kunnen weer maandelijks samen genieten van oude foto’s en filmpjes van “Steindenaere” met bijbehorende verhalen.

Door het vervallen van de coronamaatregels kunnen we weer zonder beperkingen samen genieten van oude foto’s en filmpjes van “Steindenaere”, met de bijbehorende verhalen en anekdotes.
De presentatie zal verzorgd worden door ons vaste foto-presentatieteam: Jacqueline, Bertien, Hub, John, Giel, Frans, Frans, Jan en Wim.
Hopelijk treffen we ons weer op de gezellige fotoavond in MFC “de Grous”. Er is geen entree maar een vrije gift is altijd welkom.

Tot ziens laatste woensdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur. De zaal gaat open om 18.30 uur.

fotopresentatie maandelijks.jpg

met dank aan

Tijdens openingsuren telefonisch bereikbaar.

© - Stichting Erfgoed Stein. Alle rechten.

brainy.nl - online marketing.